pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkari'deki Hain Saldırıya Tepkiler

01.08.2018 - 16:18, Güncelleme: 01.08.2018 - 16:18
 

Hakkari'deki Hain Saldırıya Tepkiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan:"İki şehidimiz var. Biri hainlerin kıydığı anne diğeri de henüz günahsız olan bir yavrumuz. Bu yavrumuzun günahı neydi de kıydınız? Siz bebek katilisiniz"

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya'nın şehit edildiği terör saldırısını kınadı.Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Üçkan, ülkenin acı bir haberle sarsıldığını, bebek katillerinin bir kez daha bebek katili olduklarını tescillediğini söyledi.Tüm Türkiye'nin yüreğine ateş düştüğünü belirten Üçkan, şunları kaydetti:"İki şehidimiz var. Biri hainlerin kıydığı anne diğeri de henüz günahsız olan bir yavrumuz. Bu yavrumuzun günahı neydi de kıydınız. Siz bebek katilisiniz. Bebek katilleri ne anne ne bebek bilemezler. Şunu herkes bilmeli ki dün şehadete giden Nurcan kardeşimizle Mustafa Bedirhan yavrumuzun kanı yerde kalmayacak. Bebek katilleri yine bebek katili olduklarını dünkü olayda tescilledi. Tüm şehitlerimizin kanında onların eli var." Bebek katillerine idam cezası verilmesini isteyen Üçkan, şöyle devam etti:"Birileri terör örgütüne, terör örgütü diyemiyordu. Daha neyi bekliyorsunuz. Bebek katillerinin terör örgütü olduğunu göremiyorsanız zaten siz de onlardansınız. Bebek katillerine terör örgütü demeyip bugün mecliste oturanlar bilsinler ki o meclisi onlara dar edeceğiz. O meclisten onları çıkaracağız ve bebek katillerinden hesabını soracağız. Bebek katillerine idam gelmeli. İnşallah TBMM, bütün terör örgütleri olmak üzere bu vatana, bayrağa, ezana ve minik yavrularımıza el uzatanlar için idamı çıkaracaktır. Biz de inşallah en kısa zamanda Allah nasip ederse bu konuda girişim yapıp, bir an önce bu bebek katillerine, hainlere idam getirilsin diye çalışmalarımızı başlatacağız. Bunlara idam bile az."
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan:"İki şehidimiz var. Biri hainlerin kıydığı anne diğeri de henüz günahsız olan bir yavrumuz. Bu yavrumuzun günahı neydi de kıydınız? Siz bebek katilisiniz"

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya'nın şehit edildiği terör saldırısını kınadı.

Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Üçkan, ülkenin acı bir haberle sarsıldığını, bebek katillerinin bir kez daha bebek katili olduklarını tescillediğini söyledi.

Tüm Türkiye'nin yüreğine ateş düştüğünü belirten Üçkan, şunları kaydetti:

"İki şehidimiz var. Biri hainlerin kıydığı anne diğeri de henüz günahsız olan bir yavrumuz. Bu yavrumuzun günahı neydi de kıydınız. Siz bebek katilisiniz. Bebek katilleri ne anne ne bebek bilemezler. Şunu herkes bilmeli ki dün şehadete giden Nurcan kardeşimizle Mustafa Bedirhan yavrumuzun kanı yerde kalmayacak. Bebek katilleri yine bebek katili olduklarını dünkü olayda tescilledi. Tüm şehitlerimizin kanında onların eli var."

Bebek katillerine idam cezası verilmesini isteyen Üçkan, şöyle devam etti:

"Birileri terör örgütüne, terör örgütü diyemiyordu. Daha neyi bekliyorsunuz. Bebek katillerinin terör örgütü olduğunu göremiyorsanız zaten siz de onlardansınız. Bebek katillerine terör örgütü demeyip bugün mecliste oturanlar bilsinler ki o meclisi onlara dar edeceğiz. O meclisten onları çıkaracağız ve bebek katillerinden hesabını soracağız. Bebek katillerine idam gelmeli. İnşallah TBMM, bütün terör örgütleri olmak üzere bu vatana, bayrağa, ezana ve minik yavrularımıza el uzatanlar için idamı çıkaracaktır. Biz de inşallah en kısa zamanda Allah nasip ederse bu konuda girişim yapıp, bir an önce bu bebek katillerine, hainlere idam getirilsin diye çalışmalarımızı başlatacağız. Bunlara idam bile az."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.