pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hain Saldırının Yaşandığı Dağlıca'dan İlk Görüntüler

07.09.2015 - 12:19, Güncelleme: 07.09.2015 - 12:19
 

Hain Saldırının Yaşandığı Dağlıca'dan İlk Görüntüler

Hakkari Dağlıca'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve çok sayıda askerin şehit olduğu saldırı sonrası bölgeden ilk görüntüler geldi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı DağlıcaTabur Komutanlığı'ndan operasyona gitmek için ayrılan iki zırhlı aracın geçişi sırasındaPKK'lılar yola tuzakladıkları patlayıcıyı patlattı. Saldırıda çok sayıda asker şehit düştü. TSK, saldırıda şehit ve yaralılar olduğunu, hava destekli operasyon başlatıldığını duyurdu. Bölgeden gelen ilk görüntüler de geldi. BÖLGEDEN İLK GÖRÜNTÜLERDağlıca'nın imanlı tabur komutanı aslanlarına böyle veda etti!Dağlıca Hudut Karakolu'nda görevli bir tabur komutanının askerine veda ettiği sırada çekilen bir video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor    Operasonlar olumsuz hava koşullarında güçlükle sürdürülürken, bölgeden ilk görüntüler de geldi. Görüntülerde şiddetli yağış ve zaman zaman duyulan uçak sesleri dikkat çekiyor. Kaynak: DHA
Hakkari Dağlıca'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve çok sayıda askerin şehit olduğu saldırı sonrası bölgeden ilk görüntüler geldi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı DağlıcaTabur Komutanlığı'ndan operasyona gitmek için ayrılan iki zırhlı aracın geçişi sırasındaPKK'lılar yola tuzakladıkları patlayıcıyı patlattı. Saldırıda çok sayıda asker şehit düştü. TSK, saldırıda şehit ve yaralılar olduğunu, hava destekli operasyon başlatıldığını duyurdu. Bölgeden gelen ilk görüntüler de geldi.

 

BÖLGEDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Dağlıca'nın imanlı tabur komutanı aslanlarına böyle veda etti!

Dağlıca Hudut Karakolu'nda görevli bir tabur komutanının askerine veda ettiği sırada çekilen bir video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor

 

 

 

 

Operasonlar olumsuz hava koşullarında güçlükle sürdürülürken, bölgeden ilk görüntüler de geldi. Görüntülerde şiddetli yağış ve zaman zaman duyulan uçak sesleri dikkat çekiyor.

 

Kaynak: DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.