pendik escort bayan
ak

Hafik'te Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

30.03.2017 - 11:33, Güncelleme: 30.03.2017 - 11:33
 

Hafik'te Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasında alınacak tedbirlere ilişkin seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.Hafik...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasında alınacak tedbirlere ilişkin seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.Hafik Kaymakamlığında Kaymakam İdris Arslan başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Korucu, ilçe Emniyet Amiri Eşref Güldemir ve ilçedeki siyasi parti temsilcileri katıldı.Halk oylamasının huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda katılımcılar süreçle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. İlçe merkezinde 8 ve köylerde 78 sandıkta oy kullanılacağını aktaran Arslan, "16 Nisan 2017'deki referandumun huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için bütün kurumlar, kanunlarımızın vermiş olduğu görevleri eksiksiz yerine getireceklerdir." dedi.
SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasında alınacak tedbirlere ilişkin seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.Hafik...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasında alınacak tedbirlere ilişkin seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Hafik Kaymakamlığında Kaymakam İdris Arslan başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Korucu, ilçe Emniyet Amiri Eşref Güldemir ve ilçedeki siyasi parti temsilcileri katıldı.

Halk oylamasının huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda katılımcılar süreçle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

İlçe merkezinde 8 ve köylerde 78 sandıkta oy kullanılacağını aktaran Arslan, "16 Nisan 2017'deki referandumun huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için bütün kurumlar, kanunlarımızın vermiş olduğu görevleri eksiksiz yerine getireceklerdir." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.