pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik'te Okul Servisleri Denetlendi

30.03.2017 - 14:48, Güncelleme: 30.03.2017 - 14:48
 

Hafik'te Okul Servisleri Denetlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde okul servis araçları denetlendi. Zorunlu eğitim kapsamında hizmet veren öğrenci servislerinin düzenli ve güvenli...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde okul servis araçları denetlendi. Zorunlu eğitim kapsamında hizmet veren öğrenci servislerinin düzenli ve güvenli çalışması için ilçede taşımalı eğitim yapan 14 okul servis aracı tek tek denetlendi.Ekipler, okul servis araçlarında uyarı lambaları başta olmak üzere 25 farklı konuda denetim gerçekleştirdi.Denetimde eksiği olan sürücülere eksikliklerini en kısa sürede tamamlamaları konusunda uyarıda bulunuldu.Kontrollere bizzat katılan ilçe Kaymakamı İdris Arslan, sürücülerden araçlarının her zaman yönetmeliğe uygun biçimde tutmalarını istedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde okul servis araçları denetlendi. Zorunlu eğitim kapsamında hizmet veren öğrenci servislerinin düzenli ve güvenli...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde okul servis araçları denetlendi.

Zorunlu eğitim kapsamında hizmet veren öğrenci servislerinin düzenli ve güvenli çalışması için ilçede taşımalı eğitim yapan 14 okul servis aracı tek tek denetlendi.

Ekipler, okul servis araçlarında uyarı lambaları başta olmak üzere 25 farklı konuda denetim gerçekleştirdi.

Denetimde eksiği olan sürücülere eksikliklerini en kısa sürede tamamlamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Kontrollere bizzat katılan ilçe Kaymakamı İdris Arslan, sürücülerden araçlarının her zaman yönetmeliğe uygun biçimde tutmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.