pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik Kaymakam Vekili Karakaş Öğrencilerle Buluştu

23.11.2017 - 15:58, Güncelleme: 23.11.2017 - 15:58
 

Hafik Kaymakam Vekili Karakaş Öğrencilerle Buluştu

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun yemekhanesinde öğrencilerle...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun yemekhanesinde öğrencilerle kahvaltı yapan Karakaş, öğrencilerle aynı ortamı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Karakaş, "Devletimizin sunduğu imkanlar ile elimizden geleni yapacağız. Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizi de özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonra da mümkün olduğunca ilçemizde yatılı kalan öğrencilerimizle bir araya geleceğiz." dedi. Karakaş, daha sonra öğrencilerin taleplerini dinledi. Kahvaltıdan sonra çeşitli birimlerde incelemelerde bulunan Karakaş, yemekhane, kuru gıda ambarı, yatakhane ve benzeri alanlar ile ilgili dikkat edilmesi gereken konular hakkında uyarılarda bulundu.
SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun yemekhanesinde öğrencilerle...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Okulun yemekhanesinde öğrencilerle kahvaltı yapan Karakaş, öğrencilerle aynı ortamı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Karakaş, "Devletimizin sunduğu imkanlar ile elimizden geleni yapacağız. Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizi de özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonra da mümkün olduğunca ilçemizde yatılı kalan öğrencilerimizle bir araya geleceğiz." dedi.

Karakaş, daha sonra öğrencilerin taleplerini dinledi.

Kahvaltıdan sonra çeşitli birimlerde incelemelerde bulunan Karakaş, yemekhane, kuru gıda ambarı, yatakhane ve benzeri alanlar ile ilgili dikkat edilmesi gereken konular hakkında uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.