pendik escort bayan
ak

Hacı Adaylarına Eğitim Semineri

22.05.2017 - 20:23, Güncelleme: 22.05.2017 - 20:23
 

Hacı Adaylarına Eğitim Semineri

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Müftülüğü tarafından, hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına eğitim semineri verildi.Hz. Ali Camiinde...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Müftülüğü tarafından, hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına eğitim semineri verildi.Hz. Ali Camiinde Gülşehir Müftüsü Nuh Arslan tarafından düzenlenen uygulamalı eğitime, bu yıl hacca gidecek olan kadın ve erkek hacı adayları katıldı. Eğitim seminerinde kutsal topraklarda neler yapacakları hakkında hacı adaylarını bilgilendiren Arslan, soru cevap şeklinde devam eden programda hacı adaylarına ihramın nasıl giyileceği, tavaf, hac farizası esnasında uyulması gereken kurallar ve yolculukta dikkat edilmesi gereken hususları anlattı.Uygulamalı eğitim programının önümüzdeki günlerde devam edeceği bildirildi.
NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Müftülüğü tarafından, hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına eğitim semineri verildi.Hz. Ali Camiinde...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir Müftülüğü tarafından, hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına eğitim semineri verildi.

Hz. Ali Camiinde Gülşehir Müftüsü Nuh Arslan tarafından düzenlenen uygulamalı eğitime, bu yıl hacca gidecek olan kadın ve erkek hacı adayları katıldı.

Eğitim seminerinde kutsal topraklarda neler yapacakları hakkında hacı adaylarını bilgilendiren Arslan, soru cevap şeklinde devam eden programda hacı adaylarına ihramın nasıl giyileceği, tavaf, hac farizası esnasında uyulması gereken kurallar ve yolculukta dikkat edilmesi gereken hususları anlattı.

Uygulamalı eğitim programının önümüzdeki günlerde devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.