pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hacettepe Üniversitesinden Akyurt Belediyesine Ziyaret

24.03.2017 - 11:53, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:53
 

Hacettepe Üniversitesinden Akyurt Belediyesine Ziyaret

ANKARA (AA) - Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan, beraberindeki öğretim görevlileri ve Akyurt Toplum Sağlığı...

ANKARA (AA) - Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan, beraberindeki öğretim görevlileri ve Akyurt Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Önder Özen ile Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı ziyaret etti.Başkan Ayantaş, makamında gerçekleşen ziyarette ilçede çocuklara yönelik birçok projeleri olduğunu belirtti.Ayantaş, "Çocuk sinema günleri, çocuk tiyatrosu, çocuk balesi, çocuk korosu projelerimiz devam ediyor. Okullarımızın geliştirdiği her projeye destek veriyoruz. Şenlikler ve etkinliklerde yanlarında oluyoruz. Sizlerin de bu konuda yoğun bir çaba içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
ANKARA (AA) - Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan, beraberindeki öğretim görevlileri ve Akyurt Toplum Sağlığı...

ANKARA (AA) - Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan, beraberindeki öğretim görevlileri ve Akyurt Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Önder Özen ile Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı ziyaret etti.

Başkan Ayantaş, makamında gerçekleşen ziyarette ilçede çocuklara yönelik birçok projeleri olduğunu belirtti.

Ayantaş, "Çocuk sinema günleri, çocuk tiyatrosu, çocuk balesi, çocuk korosu projelerimiz devam ediyor. Okullarımızın geliştirdiği her projeye destek veriyoruz. Şenlikler ve etkinliklerde yanlarında oluyoruz. Sizlerin de bu konuda yoğun bir çaba içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.