pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Haber Portalımız 7. Yaşını Kutluyor

05.02.2015 - 09:04, Güncelleme: 05.02.2015 - 09:04
 

Haber Portalımız 7. Yaşını Kutluyor

Sivas’ın’ın en güncel, en objektif ve en özel haberlerin yer aldığı Sivas Bülteni haber portalı 7 yaşında.

Sivas’ın’ın en güncel, en objektif ve en özel haberlerin yer aldığı Sivas Bülteni haber portalı 7 yaşında.   2008 yılında yayın hayatına başlayan ve yaptığı birçok haber ile dikkatleri üzerine çeken Sivas Bülteni Haber Portalı, taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazandı.     Her ne kadar yayınında kısa kesintiler yaşamış da olsa gerek sahip olduğu dinamik kadrosuyla gerek diğer birçok türdeşinden uyguladığı farklı hareket anlayışıyla Sivas’ta bir kült haline gelen sitemizin bugünlere ulaşmasında yöneticilerimizin yanı sıra desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen takipçilerimizinde de katkısı çok büyük. İlimizde, İlçelerimizde ve Ülkemizdeki günlük gelişmelere, kayıtsız kalmayarak bütün ayrıntıları sizlerle paylaşmayı başaran Sivasbulteni.com, halkımızın isteklerini ve şikâyetlerini tarafsız ve objektif bir şekilde 7 yıl dile getirdi.   Kurulduğu günden itibaren dolu dolu 7 yılı geride bırakan Haber sitemiz, ilimizde ve  İlçelerimizde kendisinden söz ettirmeyi başardı. Açıldığı günden bu yana, her gün yükselen grafiğiyle Sivas’ta adından söz ettiren Sivas Bülteni aradan geçen bu yedi yıllık süre zarfında çok büyük bir yol kat etti.   Gün geçtikçe hep daha iyi olmayı, daha ileriye gitmeyi, karşılıksız ilimiz ve ilçelerimiz insanına hizmet etmeyi amaç edindik. İlimizde ve İlçelerimizde olup ta tanımadığımız birçok kişiyi tanıdık, bazen üzücü bir haberi, bazen sevindirici bir haberi sizlerle paylaştık ama hepsinden önemlisi beraber hüzünlendik beraber sevindik. İlimizden, İlçelerimizden, hep haber aldık, haberdar olduk. Kuruluşundan günümüze kadar basın yayın ilkelerinden taviz vermeyen, tarafsız, objektif habercilik anlayışı ile hizmet verdik, doğru ve seviyeli haberin adresi olduk.   Sitemizin 7 yılda elde etmiş olduğu başarısını Başta Kurucu ve İmtiyaz Sahibi Menderes APAYDIN ve ekibimize, ve bizleri onurlandıran değerli okuyucularımıza ve halkımıza borçludur. Yeni yaşımızda daha güçlü olarak yeniliklerler ilimizin, ilçelerimizin ve bölgemizin güçlü sesi olmaya devam edeceğiz.   Yeni yaşımızın tüm okuyucularımıza halkımıza hayırlı olmasını diler, tüm ekibimize, ve bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini sürdüren değerli okuyucularımıza, halkımıza, Bize destek olan esnafımıza, bütün arkadaşlarımıza, bizi ilimizden, ilçelerimizden ve uzaktan takip eden gurbetçilerimize sonsuz Teşekkürler.   Her zaman daha iyisi için çalışmalarımıza sizlerin destekleri ile devam edeceğiz.      Saygılarımızla... Sivasbulteni.com yönetimi      
Sivas’ın’ın en güncel, en objektif ve en özel haberlerin yer aldığı Sivas Bülteni haber portalı 7 yaşında.

Sivas’ın’ın en güncel, en objektif ve en özel haberlerin yer aldığı Sivas Bülteni haber portalı 7 yaşında.

 

2008 yılında yayın hayatına başlayan ve yaptığı birçok haber ile dikkatleri üzerine çeken Sivas Bülteni Haber Portalı, taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

 

 

Her ne kadar yayınında kısa kesintiler yaşamış da olsa gerek sahip olduğu dinamik kadrosuyla gerek diğer birçok türdeşinden uyguladığı farklı hareket anlayışıyla Sivas’ta bir kült haline gelen sitemizin bugünlere ulaşmasında yöneticilerimizin yanı sıra desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen takipçilerimizinde de katkısı çok büyük. İlimizde, İlçelerimizde ve Ülkemizdeki günlük gelişmelere, kayıtsız kalmayarak bütün ayrıntıları sizlerle paylaşmayı başaran Sivasbulteni.com, halkımızın isteklerini ve şikâyetlerini tarafsız ve objektif bir şekilde 7 yıl dile getirdi.

 

Kurulduğu günden itibaren dolu dolu 7 yılı geride bırakan Haber sitemiz, ilimizde ve  İlçelerimizde kendisinden söz ettirmeyi başardı. Açıldığı günden bu yana, her gün yükselen grafiğiyle Sivas’ta adından söz ettiren Sivas Bülteni aradan geçen bu yedi yıllık süre zarfında çok büyük bir yol kat etti.

 

Gün geçtikçe hep daha iyi olmayı, daha ileriye gitmeyi, karşılıksız ilimiz ve ilçelerimiz insanına hizmet etmeyi amaç edindik. İlimizde ve İlçelerimizde olup ta tanımadığımız birçok kişiyi tanıdık, bazen üzücü bir haberi, bazen sevindirici bir haberi sizlerle paylaştık ama hepsinden önemlisi beraber hüzünlendik beraber sevindik. İlimizden, İlçelerimizden, hep haber aldık, haberdar olduk. Kuruluşundan günümüze kadar basın yayın ilkelerinden taviz vermeyen, tarafsız, objektif habercilik anlayışı ile hizmet verdik, doğru ve seviyeli haberin adresi olduk.

 

Sitemizin 7 yılda elde etmiş olduğu başarısını Başta Kurucu ve İmtiyaz Sahibi Menderes APAYDIN ve ekibimize, ve bizleri onurlandıran değerli okuyucularımıza ve halkımıza borçludur. Yeni yaşımızda daha güçlü olarak yeniliklerler ilimizin, ilçelerimizin ve bölgemizin güçlü sesi olmaya devam edeceğiz.

 

Yeni yaşımızın tüm okuyucularımıza halkımıza hayırlı olmasını diler, tüm ekibimize, ve bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini sürdüren değerli okuyucularımıza, halkımıza, Bize destek olan esnafımıza, bütün arkadaşlarımıza, bizi ilimizden, ilçelerimizden ve uzaktan takip eden gurbetçilerimize sonsuz Teşekkürler.   Her zaman daha iyisi için çalışmalarımıza sizlerin destekleri ile devam edeceğiz.  

 

 Saygılarımızla...

Sivasbulteni.com yönetimi

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.