pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güney Kore-türkiye Dostluk Konseri Verilecek

Siyaset 26.01.2017 - 15:48, Güncelleme: 26.01.2017 - 15:48
 

Güney Kore-türkiye Dostluk Konseri Verilecek

Konserde Güney Koreli sanatçı Young Jo Lee'nin "Arirang Festival" adlı eserinin Türkiye prömiyeri gerçekleştirilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Güney Kore-Türkiye Dostluk konseri gerçekleştirilecek.Ünlü şef Ender Sakpınar yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Güney Kore-Türkiye Dostluk Konseri ile sanatseverlere Uzak Doğu'dan müzik esintileri sunacak. Güney Koreli piyanist Chul Hee Yoon ve Türk piyanist Mehveş Emeç'in konuk solist olarak yer alacağı konser, 3 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda gerçekleşecek. Konserde, Güney Koreli sanatçı Young Jo Lee'nin "Arirang Festival" adlı eserinin Türkiye prömiyeri de yapılacak.Öte yandan orkestra konserde, Schumann'nın La Minor Piyano Konçertosu, Mozart'ın No. 20 Piyano Konçertosu ile H. N. Tuna'nın Türk Dansları adlı eserlerini seslendirecek.
Konserde Güney Koreli sanatçı Young Jo Lee'nin "Arirang Festival" adlı eserinin Türkiye prömiyeri gerçekleştirilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Güney Kore-Türkiye Dostluk konseri gerçekleştirilecek.

Ünlü şef Ender Sakpınar yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Güney Kore-Türkiye Dostluk Konseri ile sanatseverlere Uzak Doğu'dan müzik esintileri sunacak.

Güney Koreli piyanist Chul Hee Yoon ve Türk piyanist Mehveş Emeç'in konuk solist olarak yer alacağı konser, 3 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda gerçekleşecek.

Konserde, Güney Koreli sanatçı Young Jo Lee'nin "Arirang Festival" adlı eserinin Türkiye prömiyeri de yapılacak.

Öte yandan orkestra konserde, Schumann'nın La Minor Piyano Konçertosu, Mozart'ın No. 20 Piyano Konçertosu ile H. N. Tuna'nın Türk Dansları adlı eserlerini seslendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.