pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme- Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

27.02.2018 - 19:53, Güncelleme: 27.02.2018 - 19:53
 

Güncelleme- Nevşehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden biri tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 10 şüphelinden biri tutuklandı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 23 Şubat'ta Nevşehir, Bayburt, Osmaniye, Bursa, Tunceli, Malatya, Kırşehir ve Afyonkarahisar'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan muvazzaf askerler E.A, S.K, S.Ç, H.B.K, E.A, S.Ç, M.D. ve Y.Y. ile KHK ile meslekten ihraç edilen eski polis A.A. ve halen görevde olan polis memuru S.Ş'nin, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılardan eski polis A.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden biri tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 10 şüphelinden biri tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 23 Şubat'ta Nevşehir, Bayburt, Osmaniye, Bursa, Tunceli, Malatya, Kırşehir ve Afyonkarahisar'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan muvazzaf askerler E.A, S.K, S.Ç, H.B.K, E.A, S.Ç, M.D. ve Y.Y. ile KHK ile meslekten ihraç edilen eski polis A.A. ve halen görevde olan polis memuru S.Ş'nin, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan eski polis A.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.