pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Kırıkkale'de Sel Nedeniyle Tren Seferi Aksadı

22.06.2018 - 20:18, Güncelleme: 22.06.2018 - 20:18
 

Güncelleme - Kırıkkale'de Sel Nedeniyle Tren Seferi Aksadı

Delice ilçesindeki şiddetli yağış nedeniyle tren raylarında çökme meydana geldi- Beklemeye alınan Güney Ekspresi, demiryolunun ulaşıma açılmasıyla tekrar hareket etti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de şiddetli yağış nedeniyle tren raylarında çökme meydana geldi. Yolda kalan yolcu treni, rayların onarılmasıyla tekrar yoluna devam etti.Alınan bilgiye göre, Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesi yakınlarında şiddetli yağış sele neden oldu. Sel sularının, demiryolu hattının zeminini gevşetmesi nedeniyle raylarda çökme meydana geldi.Bu sırada, Ankara'dan Siirt'in Kurtalan ilçesine seyir halinde olan Güney Ekspresi, Çerikli beldesi yakınlarında demiryolu hattının zarar gördüğü bölgeden geçemedi.Daha sonra olay yerine gelen TCDD, Delice ve Çerikli Belediyesi görevlileri ile iş makinelerinin çalışmalarıyla rayların çöken kısımları onarıldı.Yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından, 250 civarında yolcusu bulunan tren, kontrollü şekilde hareket etti.Delice Kaymakam Vekili Onur Alp Bıçakcı da bölgede incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Delice ilçesindeki şiddetli yağış nedeniyle tren raylarında çökme meydana geldi- Beklemeye alınan Güney Ekspresi, demiryolunun ulaşıma açılmasıyla tekrar hareket etti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de şiddetli yağış nedeniyle tren raylarında çökme meydana geldi. Yolda kalan yolcu treni, rayların onarılmasıyla tekrar yoluna devam etti.

Alınan bilgiye göre, Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesi yakınlarında şiddetli yağış sele neden oldu.

Sel sularının, demiryolu hattının zeminini gevşetmesi nedeniyle raylarda çökme meydana geldi.

Bu sırada, Ankara'dan Siirt'in Kurtalan ilçesine seyir halinde olan Güney Ekspresi, Çerikli beldesi yakınlarında demiryolu hattının zarar gördüğü bölgeden geçemedi.

Daha sonra olay yerine gelen TCDD, Delice ve Çerikli Belediyesi görevlileri ile iş makinelerinin çalışmalarıyla rayların çöken kısımları onarıldı.

Yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından, 250 civarında yolcusu bulunan tren, kontrollü şekilde hareket etti.

Delice Kaymakam Vekili Onur Alp Bıçakcı da bölgede incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.