pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - Kayseri'deki Terör Propagandası Operasyonu

16.02.2018 - 18:33, Güncelleme: 16.02.2018 - 18:33
 

Güncelleme - Kayseri'deki Terör Propagandası Operasyonu

Terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlıdan 5'i tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında 13 Şubat'ta gözaltına alınan Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y. ile Celalettin B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Celalettin B. tutuklandı, Tunahan Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Kayseri'de 13 Şubat'ta sosyal medya hesaplarından terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları iddiasıyla Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y. yakalanmıştı. Kent merkezindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçilere Zeytin Dalı Harekatı üzerinden örgüt propagandasında bulunduğu gerekçesiyle de Celalettin B. gözaltına alınmıştı.
Terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlıdan 5'i tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında 13 Şubat'ta gözaltına alınan Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y. ile Celalettin B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Celalettin B. tutuklandı, Tunahan Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kayseri'de 13 Şubat'ta sosyal medya hesaplarından terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları iddiasıyla Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y. yakalanmıştı. Kent merkezindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçilere Zeytin Dalı Harekatı üzerinden örgüt propagandasında bulunduğu gerekçesiyle de Celalettin B. gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.