pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - Camilerden Mikrofon Ve Ses Sistemi Hırsızlığı

18.07.2018 - 21:58, Güncelleme: 18.07.2018 - 21:58
 

Güncelleme - Camilerden Mikrofon Ve Ses Sistemi Hırsızlığı

Kayseri'de 8 camiden ses sistemi ekipmanları ve mikrofon çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de camilerden mikrofon ve ses sistemi ekipmanları çaldığı belirlenen kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Talas ve Melikgazi ilçelerindeki 8 camiden ses sistemi malzemeleri ve mikrofon çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.Camilerin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, cemaatinin dışarıda olduğu vakitlerde camilere giren kişinin mikrofon ve ses sistemi ekipmanlarını çaldığını tespit etti.Kimliği belirlenen G.Y. (35) kent merkezinde yakalandı.Daha önce karıştığı hırsızlık suçundan da arandığı belirlenen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.Savcılık sorgusu tamamlanan G.Y. mahkemece tutuklandı.Öte yandan, zanlının bir camiden imamın kullandığı yaka mikrofonunu çalması güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.
Kayseri'de 8 camiden ses sistemi ekipmanları ve mikrofon çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de camilerden mikrofon ve ses sistemi ekipmanları çaldığı belirlenen kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Talas ve Melikgazi ilçelerindeki 8 camiden ses sistemi malzemeleri ve mikrofon çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Camilerin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, cemaatinin dışarıda olduğu vakitlerde camilere giren kişinin mikrofon ve ses sistemi ekipmanlarını çaldığını tespit etti.

Kimliği belirlenen G.Y. (35) kent merkezinde yakalandı.

Daha önce karıştığı hırsızlık suçundan da arandığı belirlenen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu tamamlanan G.Y. mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, zanlının bir camiden imamın kullandığı yaka mikrofonunu çalması güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.