pendik escort bayan
ak

Güncelleme - Aksaray Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

19.01.2017 - 14:18, Güncelleme: 19.01.2017 - 14:18
 

Güncelleme - Aksaray Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen, aralarında emekli ve meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 22 emniyet mensubu gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, ByLock kullandığı belirlenen 22 kişi gözaltına alındı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen, aralarında emekli ve meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 22 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Aksaray merkezli Ankara, Malatya, Manisa, Eskişehir, Kayseri ve Konya'da çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, emekli 3. sınıf emniyet müdürü ve bir emniyet amirinin aralarında yer aldığı 22 zanlı gözaltına alındı. Aksaray Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Aksaray Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen, aralarında emekli ve meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 22 emniyet mensubu gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, ByLock kullandığı belirlenen 22 kişi gözaltına alındı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen, aralarında emekli ve meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 22 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Aksaray merkezli Ankara, Malatya, Manisa, Eskişehir, Kayseri ve Konya'da çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, emekli 3. sınıf emniyet müdürü ve bir emniyet amirinin aralarında yer aldığı 22 zanlı gözaltına alındı.

Aksaray Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Aksaray Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.