pendik escort bayan
ak

Gölova'da Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin İftar Programı

24.05.2019 - 14:48, Güncelleme: 24.05.2019 - 14:48
 

Gölova'da Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin İftar Programı

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde şehit aileleri ve gazileri için iftar programı düzenlendi. Gölova Kaymakamlığı tarafından organize edilen program Selahattin...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde şehit aileleri ve gazileri için iftar programı düzenlendi. Gölova Kaymakamlığı tarafından organize edilen program Selahattin Ayan Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Programda konuşan Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu, katılım sağlayanlara teşekkür etti.Şehitlerin aziz emanetine sahip çıkmanın boyunlarının borcu olduğunu belirten Karaosmanoğlu, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde bizler bugün bu coğrafyada söz sahibiyiz. Sizler aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz, onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların emaneti olarak sizler bizim başımızın tacısınız. Devlet olarak her daim gazilerimiz ve şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin yanındayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz." dedi.Programa, Kaymakam Karaosmanoğlu'nun eşi Büşra Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Halil Önge ve eşi Mesure Önge, kurum amirleri ve eşleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde şehit aileleri ve gazileri için iftar programı düzenlendi. Gölova Kaymakamlığı tarafından organize edilen program Selahattin...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde şehit aileleri ve gazileri için iftar programı düzenlendi.

Gölova Kaymakamlığı tarafından organize edilen program Selahattin Ayan Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

Programda konuşan Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu, katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Şehitlerin aziz emanetine sahip çıkmanın boyunlarının borcu olduğunu belirten Karaosmanoğlu, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde bizler bugün bu coğrafyada söz sahibiyiz. Sizler aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz, onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların emaneti olarak sizler bizim başımızın tacısınız. Devlet olarak her daim gazilerimiz ve şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin yanındayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Programa, Kaymakam Karaosmanoğlu'nun eşi Büşra Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Halil Önge ve eşi Mesure Önge, kurum amirleri ve eşleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.