pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda Kurbanlık Denetimleri

25.08.2017 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2017 - 14:43
 

Gölbaşı'nda Kurbanlık Denetimleri

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kurbanlık hayvanların denetimi yapıldı.Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurban...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kurbanlık hayvanların denetimi yapıldı.Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurban Bayramı yaklaşırken belediye ekipleri denetimleri artırdı.Zabıta müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı Haymana yolunun 11. kilometresindeki Yavrucuk Mahallesi'nde kurulan kurban satış ve kesim alanında gerekli tedbirleri aldı.Bayramın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışma yapan ekipler, kurban satış yerlerinin kurallara uygunluğunu denetledi.Denetimlerde, satış yerinde bulunan kurbanlık hayvanların sağlık raporu, küpe ve pasaportları kontrol edildi, kesim yerlerinde yapılması gerekenler konusunda kurban sahipleri bilgilendirildi.Açıklamada ayrıca, vatandaşların istek ve şikayetlerini Gölbaşı Alo Zabıta "485 51 85" numaralı telefonunu arayarak bildirmeleri istendi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kurbanlık hayvanların denetimi yapıldı.Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurban...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kurbanlık hayvanların denetimi yapıldı.

Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurban Bayramı yaklaşırken belediye ekipleri denetimleri artırdı.

Zabıta müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı Haymana yolunun 11. kilometresindeki Yavrucuk Mahallesi'nde kurulan kurban satış ve kesim alanında gerekli tedbirleri aldı.

Bayramın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışma yapan ekipler, kurban satış yerlerinin kurallara uygunluğunu denetledi.

Denetimlerde, satış yerinde bulunan kurbanlık hayvanların sağlık raporu, küpe ve pasaportları kontrol edildi, kesim yerlerinde yapılması gerekenler konusunda kurban sahipleri bilgilendirildi.

Açıklamada ayrıca, vatandaşların istek ve şikayetlerini Gölbaşı Alo Zabıta "485 51 85" numaralı telefonunu arayarak bildirmeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.