pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda Halk Günleri Devam Ediyor

08.11.2017 - 10:03, Güncelleme: 08.11.2017 - 10:03
 

Gölbaşı'nda Halk Günleri Devam Ediyor

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, düzenlenen halk günlerinde vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gölbaşı Belediyesinden yapılan...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, düzenlenen halk günlerinde vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Duruay, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediyenin projelerini anlatan Duruay, vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Görevde kaldığı sürece halk günlerinin devam edeceğini belirten Duruay, "Sorunların çözümü için vatandaş ile istişare yapmak toplantıyı daha verimli hale getiriyor. Vatandaşın istek ve taleplerine göre, ilgili müdürlüklerimize yönlendiriyoruz. Gölbaşı’nda kimsenin mağdur olmaması için çabalıyoruz. Belediyemizin kapısı herkese açık." değerlendirmesinde bulundu. Sorunlarını anlatma fırsatı bulan vatandaşlar ise halk günleri uygulamasının sorunların çözümü açısından önemli olduğunu ifade etti.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, düzenlenen halk günlerinde vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gölbaşı Belediyesinden yapılan...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, düzenlenen halk günlerinde vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Duruay, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyenin projelerini anlatan Duruay, vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Görevde kaldığı sürece halk günlerinin devam edeceğini belirten Duruay, "Sorunların çözümü için vatandaş ile istişare yapmak toplantıyı daha verimli hale getiriyor. Vatandaşın istek ve taleplerine göre, ilgili müdürlüklerimize yönlendiriyoruz. Gölbaşı’nda kimsenin mağdur olmaması için çabalıyoruz. Belediyemizin kapısı herkese açık." değerlendirmesinde bulundu.

Sorunlarını anlatma fırsatı bulan vatandaşlar ise halk günleri uygulamasının sorunların çözümü açısından önemli olduğunu ifade etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.