pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda Andezit Taşı İçin Coğrafi İşaret Alınacak

Spor 03.05.2019 - 15:13, Güncelleme: 03.05.2019 - 15:13
 

Gölbaşı'nda Andezit Taşı İçin Coğrafi İşaret Alınacak

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü, andezit taşına coğrafi işaret verilmesi için gerekli başvuruda bulunduklarını...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü, andezit taşına coğrafi işaret verilmesi için gerekli başvuruda bulunduklarını söyledi.ATO Doğaltaş, Mermer ve Hazır Beton İmalatçıları Komite Başkanı da olan Güçlü, bir grup öğrenciyle ilçedeki taş işleme atölyesini gezdi.Güçlü, burada yaptığı açıklamada, "2. Uluslar Coğrafi İşaretler Zirvesi Ankara’da yapılacak. Artık dünyada şehirler ticari markaları ile de coğrafi olarak öne çıkıyor ve markalaşıyor. Bu kapsamda ilçemizin coğrafi olarak ticaret alanında markalaşacak ürününün adı ise andezit taşı. Bugün öğrencilerimize hem ticari bir işletmeyi iş ortamını hem de bu kıymetli marka taşı tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ilçemiz tescili alınan sevgi çiçeğinden sonra andezit taşının tescili ile dünya çapında ticari bir markaya kavuşacaktır." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü, andezit taşına coğrafi işaret verilmesi için gerekli başvuruda bulunduklarını...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü, andezit taşına coğrafi işaret verilmesi için gerekli başvuruda bulunduklarını söyledi.

ATO Doğaltaş, Mermer ve Hazır Beton İmalatçıları Komite Başkanı da olan Güçlü, bir grup öğrenciyle ilçedeki taş işleme atölyesini gezdi.

Güçlü, burada yaptığı açıklamada, "2. Uluslar Coğrafi İşaretler Zirvesi Ankara’da yapılacak. Artık dünyada şehirler ticari markaları ile de coğrafi olarak öne çıkıyor ve markalaşıyor. Bu kapsamda ilçemizin coğrafi olarak ticaret alanında markalaşacak ürününün adı ise andezit taşı. Bugün öğrencilerimize hem ticari bir işletmeyi iş ortamını hem de bu kıymetli marka taşı tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ilçemiz tescili alınan sevgi çiçeğinden sonra andezit taşının tescili ile dünya çapında ticari bir markaya kavuşacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.