pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı Belediyesinden Ramazan Boyunca İftar

07.05.2019 - 14:48, Güncelleme: 07.05.2019 - 14:48
 

Gölbaşı Belediyesinden Ramazan Boyunca İftar

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, ramazan boyunca iftar etkinliği gerçekleştirilecek.Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada, ramazanda...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, ramazan boyunca iftar etkinliği gerçekleştirilecek.Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada, ramazanda verilen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirtti.Sofralarını vatandaşlarla paylaşacaklarını aktaran Şimşek, şunları kaydetti: "Bu bereketli ayda vatandaşlarımızla soframızı paylaşmak, ramazanın güzelliklerini birlikte yaşamak istedik. Ramazan, dinimizin en önemli ayıdır. Ramazanda geleneklerimizin yaşatılması için kültür merkezlerimize iftar sofraları kuruyoruz. Buralarda vatandaşlarımızla iç içe olarak ramazanın manevi coşkusunu yaşayacağız."
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, ramazan boyunca iftar etkinliği gerçekleştirilecek.Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada, ramazanda...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, ramazan boyunca iftar etkinliği gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada, ramazanda verilen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirtti.

Sofralarını vatandaşlarla paylaşacaklarını aktaran Şimşek, şunları kaydetti:

"Bu bereketli ayda vatandaşlarımızla soframızı paylaşmak, ramazanın güzelliklerini birlikte yaşamak istedik. Ramazan, dinimizin en önemli ayıdır. Ramazanda geleneklerimizin yaşatılması için kültür merkezlerimize iftar sofraları kuruyoruz. Buralarda vatandaşlarımızla iç içe olarak ramazanın manevi coşkusunu yaşayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.