pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Giresun'daki Terör Operasyonu

09.07.2018 - 20:38, Güncelleme: 09.07.2018 - 20:38
 

Giresun'daki Terör Operasyonu

Operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'nin naaşı, Konya'da yakınları ve yetkililer tarafından karşılandı

KONYA (AA) - Giresun'un Güce ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'nin cenazesi memleketi Konya'ya getirildi.Şehit Cevizci'nin naaşı, uçakla getirildiği Konya Havaalanı'nda yakınları ve yetkililer tarafından karşılandı.Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, silah arkadaşlarının omuzlarında uçaktan alınarak cenaze aracına konuldu.Bu sırada şehidin babası Mehmet, annesi Fadime, eşi Sümeyye Cevizci ve diğer yakınları gözyaşı döktü.Cenaze aracına konulan Cevizci'nin naaşı, Ilgın Devlet Hastanesi morguna götürüldü.Şehit Cevizci, yarın öğlen vakti Ilgın ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'nin naaşı, Konya'da yakınları ve yetkililer tarafından karşılandı

KONYA (AA) - Giresun'un Güce ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'nin cenazesi memleketi Konya'ya getirildi.

Şehit Cevizci'nin naaşı, uçakla getirildiği Konya Havaalanı'nda yakınları ve yetkililer tarafından karşılandı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, silah arkadaşlarının omuzlarında uçaktan alınarak cenaze aracına konuldu.

Bu sırada şehidin babası Mehmet, annesi Fadime, eşi Sümeyye Cevizci ve diğer yakınları gözyaşı döktü.

Cenaze aracına konulan Cevizci'nin naaşı, Ilgın Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şehit Cevizci, yarın öğlen vakti Ilgın ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.