pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız oldu

21.06.2016 - 23:59, Güncelleme: 21.06.2016 - 23:59
 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız oldu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne atanan Seyit Yıldız, görevine başladı.

Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde  İhsan Arslan'dan boşalan koltuğa aynı kurumda Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görev yapan Seyit Yıldız atandı.Seyit Yıldız, "Uzun yıllardır İl Müdürlüğünde farklı görevlerde çalışmanın verdiği avantaj ile aldığımız hizmet bayrağını, ekip arkadaşlarımla birlikte daha da üst seviyelere taşımak için çok çalışacağız." dedi.İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görev yaparken İl Müdürü olarak atanan Seyit Yıldız, İl Müdürlüğü görevine başladı. Yıldız, "Bir Sivaslı olarak, bu güzel şehri hak ettiği yerlere getirmek için, tüm kamu kurumları, paydaş sivil toplum kuruşları ve üreticilerimizle el ele vererek ortak akıl ve uyum içerisinde Sivas halkına hizmet etmek en önemli hedefimizdir. Hedefimizi geçekleştirmek için uzun yıllardır Sivas İl Müdürlüğünde farklı görevlerde çalışmanın verdiği avantaj ile aldığımız hizmet bayrağını, ekip arkadaşlarımla birlikte daha da üst seviyelere taşımak için çok çalışacağız." diye kaydetti.İl Müdürü olarak hedefinin uyum İçinde, ortak akılla hizmet etmek olduğunun altını çizen Yıldız açıklamalarına şöyle devam etti: "Sivas tarımını daha ileriye taşımak için; gerek iç pazar gerekse dış pazar dikkate alınarak hangi ürünü nerede, hangi kalitede ve standartlarda üretmemiz gerektiğinin planını yaparak ilimize uygun projeler üretmenin ve uygulamanın gayreti içerisinde olacağız." - SİVAS
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne atanan Seyit Yıldız, görevine başladı.

Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde  İhsan Arslan'dan boşalan koltuğa aynı kurumda Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görev yapan Seyit Yıldız atandı.

Seyit Yıldız, "Uzun yıllardır İl Müdürlüğünde farklı görevlerde çalışmanın verdiği avantaj ile aldığımız hizmet bayrağını, ekip arkadaşlarımla birlikte daha da üst seviyelere taşımak için çok çalışacağız." dedi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görev yaparken İl Müdürü olarak atanan Seyit Yıldız, İl Müdürlüğü görevine başladı. Yıldız, "Bir Sivaslı olarak, bu güzel şehri hak ettiği yerlere getirmek için, tüm kamu kurumları, paydaş sivil toplum kuruşları ve üreticilerimizle el ele vererek ortak akıl ve uyum içerisinde Sivas halkına hizmet etmek en önemli hedefimizdir. Hedefimizi geçekleştirmek için uzun yıllardır Sivas İl Müdürlüğünde farklı görevlerde çalışmanın verdiği avantaj ile aldığımız hizmet bayrağını, ekip arkadaşlarımla birlikte daha da üst seviyelere taşımak için çok çalışacağız." diye kaydetti.

İl Müdürü olarak hedefinin uyum İçinde, ortak akılla hizmet etmek olduğunun altını çizen Yıldız açıklamalarına şöyle devam etti: "Sivas tarımını daha ileriye taşımak için; gerek iç pazar gerekse dış pazar dikkate alınarak hangi ürünü nerede, hangi kalitede ve standartlarda üretmemiz gerektiğinin planını yaparak ilimize uygun projeler üretmenin ve uygulamanın gayreti içerisinde olacağız." - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.