pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gıda Bankasına Proje Ödülü

04.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 04.12.2017 - 14:18
 

Gıda Bankasına Proje Ödülü

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Gıda Bankasının, "Yılın Yerel Yönetim Proje" ödülüne layık görüldüğü bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Gıda Bankasının, "Yılın Yerel Yönetim Proje" ödülüne layık görüldüğü bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, 10. Yerel Yönetim Proje Ödülleri İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu, Ödül töreninde, Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasına "Yılın Yerel Yönetim Proje" ödülü verildi.Törende ödülü alan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Gıda Bankası’nın Türkiye’ye örnek olan en ideal yardım modeli olduğunu belirterek, çok sayıda belediye temsilcisinin burayı ziyaret etiğini ve kendi illerinde bu projeyi uygulamak için bilgi aldığını kaydetti. Törene Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten de katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Gıda Bankasının, "Yılın Yerel Yönetim Proje" ödülüne layık görüldüğü bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Gıda Bankasının, "Yılın Yerel Yönetim Proje" ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 10. Yerel Yönetim Proje Ödülleri İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu,

Ödül töreninde, Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasına "Yılın Yerel Yönetim Proje" ödülü verildi.

Törende ödülü alan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Gıda Bankası’nın Türkiye’ye örnek olan en ideal yardım modeli olduğunu belirterek, çok sayıda belediye temsilcisinin burayı ziyaret etiğini ve kendi illerinde bu projeyi uygulamak için bilgi aldığını kaydetti.

Törene Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.