pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerbirliği, Kayserispor'u Konuk Edecek

18.11.2017 - 12:38, Güncelleme: 18.11.2017 - 12:38
 

Gençlerbirliği, Kayserispor'u Konuk Edecek

- Başkent ekibinde kart cezalıları Palitsevich ve Zeki Yavru ile tedavilerine devam edilen Serdar Özkan, Milinkovic, Halil İbrahim Pehlivan ve Nihat Şahin, forma giyemeyecek

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 12. haftasında yarın sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.Kırmızı-siyahlı ekipte, kart cezalıları Palitsevich ve Zeki Yavru ile tedavilerine devam edilen Serdar Özkan, Milinkovic, Halil İbrahim Pehlivan ve Nihat Şahin, Kayserispor'a karşı forma giyemeyecek.Başkent temsilcisi bu karşılaşma öncesi 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi sonucunda 8 puanla son sırada yer alırken, Kayseri ekibi, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 19 puan topladı ve 4. basamakta kendine yer buldu.
- Başkent ekibinde kart cezalıları Palitsevich ve Zeki Yavru ile tedavilerine devam edilen Serdar Özkan, Milinkovic, Halil İbrahim Pehlivan ve Nihat Şahin, forma giyemeyecek


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 12. haftasında yarın sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Kırmızı-siyahlı ekipte, kart cezalıları Palitsevich ve Zeki Yavru ile tedavilerine devam edilen Serdar Özkan, Milinkovic, Halil İbrahim Pehlivan ve Nihat Şahin, Kayserispor'a karşı forma giyemeyecek.

Başkent temsilcisi bu karşılaşma öncesi 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi sonucunda 8 puanla son sırada yer alırken, Kayseri ekibi, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 19 puan topladı ve 4. basamakta kendine yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.