pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Genç Hafızlar Umreye Uğurlandı

21.01.2018 - 13:23, Güncelleme: 21.01.2018 - 13:23
 

Genç Hafızlar Umreye Uğurlandı

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde İçören Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu'nu başarıyla tamamlayarak hafızlık belgesi alan öğrenciler, törenle...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde İçören Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu'nu başarıyla tamamlayarak hafızlık belgesi alan öğrenciler, törenle umreye uğurlandı. Belediye çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen törene, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır ile belge alan 20 hafız ve aileleri katıldı. Programda hafızlar Kur’an-ı Kerim'den ayetler okudu. Başkan Ertürk, hafızlara çeşitli hediyeler verdi. Hatıra fotoğrafı çekilen hafızlar, umreye uğurlandı.
ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde İçören Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu'nu başarıyla tamamlayarak hafızlık belgesi alan öğrenciler, törenle...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde İçören Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu'nu başarıyla tamamlayarak hafızlık belgesi alan öğrenciler, törenle umreye uğurlandı.

Belediye çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen törene, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır ile belge alan 20 hafız ve aileleri katıldı.

Programda hafızlar Kur’an-ı Kerim'den ayetler okudu. Başkan Ertürk, hafızlara çeşitli hediyeler verdi.

Hatıra fotoğrafı çekilen hafızlar, umreye uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.