pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gediz Elektrik Cbü’deki Konferansa Enerji Kattı

Spor 14.12.2018 - 09:23, Güncelleme: 14.12.2018 - 09:23
 

Gediz Elektrik Cbü’deki Konferansa Enerji Kattı

ANKARA (AA) - Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ ve Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ yetkililerinin, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından...

ANKARA (AA) - Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ ve Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ yetkililerinin, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından organize edilen “Bölümünü Seç‘18” konulu konferansa katıldığı bildirildi. Şirketin yazılı açıklamasına göre, CBÜ Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta öğrencilere kariyer gelişimi hakkında sunumlar yapıldı. Aydem ve Gediz Elektrik İcra Kurulu Üyesi ve Satış Direktörü Hayrettin Üçüncü'nün de "İyi Bir Kariyer İçin Başarı Yol Haritası" temalı sunumuyla katıldığı konferansta, başarılı bir kariyer için öğrencilerin neler yapması gerektiği tartışıldı. Konferansta katılımcılara enerji piyasası hakkında detaylı bilgi veren Üçüncü'ye sunum sonunda teşekkür belgesi verildi.
ANKARA (AA) - Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ ve Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ yetkililerinin, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından...

ANKARA (AA) - Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ ve Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ yetkililerinin, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından organize edilen “Bölümünü Seç‘18” konulu konferansa katıldığı bildirildi.

Şirketin yazılı açıklamasına göre, CBÜ Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta öğrencilere kariyer gelişimi hakkında sunumlar yapıldı.

Aydem ve Gediz Elektrik İcra Kurulu Üyesi ve Satış Direktörü Hayrettin Üçüncü'nün de "İyi Bir Kariyer İçin Başarı Yol Haritası" temalı sunumuyla katıldığı konferansta, başarılı bir kariyer için öğrencilerin neler yapması gerektiği tartışıldı.

Konferansta katılımcılara enerji piyasası hakkında detaylı bilgi veren Üçüncü'ye sunum sonunda teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.