pendik escort bayan
ak

Galatasaray Kafilesi Kayseri'de

21.01.2018 - 22:38, Güncelleme: 21.01.2018 - 22:38
 

Galatasaray Kafilesi Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 18. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray, Kayseri'ye geldi. Kente ulaşan sarı-kırmızılı kafileyi, Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 18. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray, Kayseri'ye geldi. Kente ulaşan sarı-kırmızılı kafileyi, Kayseri Havalimanı'nda bekleyen taraftarlar coşkuyla karşıladı. Taraftarlar, başta Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim olmak üzere futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Havalimanı çıkışında bekleyen bazı taraftarlar, "Galatasaray evimiz, Fatih Terim babamız" yazılı pankartı açarak ve meşale yakarak sarı-kırmızılı takım lehine tezahüratta bulundu. Kafile daha sonra konaklayacağı otele geçti.
KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 18. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray, Kayseri'ye geldi. Kente ulaşan sarı-kırmızılı kafileyi, Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 18. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray, Kayseri'ye geldi.

Kente ulaşan sarı-kırmızılı kafileyi, Kayseri Havalimanı'nda bekleyen taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Taraftarlar, başta Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim olmak üzere futbolculara yoğun ilgi gösterdi.

Havalimanı çıkışında bekleyen bazı taraftarlar, "Galatasaray evimiz, Fatih Terim babamız" yazılı pankartı açarak ve meşale yakarak sarı-kırmızılı takım lehine tezahüratta bulundu. Kafile daha sonra konaklayacağı otele geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.