pendik escort bayan
ak

Futbolcular Öğrencilerle Yemek Yedi

22.02.2019 - 13:48, Güncelleme: 22.02.2019 - 13:48
 

Futbolcular Öğrencilerle Yemek Yedi

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, öğrencilerle yemek yedi. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, öğrencilerle yemek yedi. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu, futbolcular ve öğrenciler, bir işletmede bir araya geldi.Oğuz, yemekte yaptığı konuşmada, ligdeki başarılarının oyuncuların samimiyeti, azim ve kararlılığından geldiğini söyledi. Takımın maddi sıkıntı çektiğini de aktaran Oğuz, "Ben hem teknik ekibimden hem de oyuncularımdan memnunum. Hiçbir gün maddiyatı göz önüne getirmediler ve çıktıkları her maçı da kazanarak Şarkışlalılara armağan ettiler." dedi. Teknik direktör Kömürlüoğlu da üniversiteli gençlere kendilerine verdikleri destek için teşekkür ederek, "Sevginizi karşılıksız bırakmayacağız, çıkacağımız tüm maçları kazanarak şampiyonluğu sizlere tattıracağız." diye konuştu. Yemek sonrası futbolcular ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, öğrencilerle yemek yedi. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, öğrencilerle yemek yedi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu, futbolcular ve öğrenciler, bir işletmede bir araya geldi.

Oğuz, yemekte yaptığı konuşmada, ligdeki başarılarının oyuncuların samimiyeti, azim ve kararlılığından geldiğini söyledi.

Takımın maddi sıkıntı çektiğini de aktaran Oğuz, "Ben hem teknik ekibimden hem de oyuncularımdan memnunum. Hiçbir gün maddiyatı göz önüne getirmediler ve çıktıkları her maçı da kazanarak Şarkışlalılara armağan ettiler." dedi.

Teknik direktör Kömürlüoğlu da üniversiteli gençlere kendilerine verdikleri destek için teşekkür ederek, "Sevginizi karşılıksız bırakmayacağız, çıkacağımız tüm maçları kazanarak şampiyonluğu sizlere tattıracağız." diye konuştu.

Yemek sonrası futbolcular ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.