pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

15.01.2017 - 16:03, Güncelleme: 15.01.2017 - 16:03
 

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Yeşil Kırşehirspor: 2 - MKE Kırıkkalespor: 0

KIRŞEHİR (AA) - Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup karşılaşmasında Yeşil Kırşehispor, MKE Kırıkkalespor'u sahasında 2-0 mağlup etti.Ahi Stadyumu'nda oynanan maça Yeşil Kırşehirspor hızlı başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının 26. dakikasında Rıza Kont, attığı golle Yeşil Kırşehirspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda da üstün futbolunu sürdüren Yeşil Kırşehirspor, Rıza Kont'un 60. dakikadaki golüyle durumu 2-0 yaptı. MKE Kırıkkalespor'lu futbolcuların skoru değiştirmek için verdikleri mücadele yeterli olmadı ve Yeşil Kırşehirspor sahsında oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazandı.Geniş güvenlik tedbiri alınan maçı Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve çok sayıda taraftar takip etti.
Yeşil Kırşehirspor: 2 - MKE Kırıkkalespor: 0

KIRŞEHİR (AA) - Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup karşılaşmasında Yeşil Kırşehispor, MKE Kırıkkalespor'u sahasında 2-0 mağlup etti.

Ahi Stadyumu'nda oynanan maça Yeşil Kırşehirspor hızlı başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının 26. dakikasında Rıza Kont, attığı golle Yeşil Kırşehirspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da üstün futbolunu sürdüren Yeşil Kırşehirspor, Rıza Kont'un 60. dakikadaki golüyle durumu 2-0 yaptı. MKE Kırıkkalespor'lu futbolcuların skoru değiştirmek için verdikleri mücadele yeterli olmadı ve Yeşil Kırşehirspor sahsında oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Geniş güvenlik tedbiri alınan maçı Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve çok sayıda taraftar takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.