pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fırat Kalkanı Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

09.02.2017 - 16:13, Güncelleme: 09.02.2017 - 16:13
 

Fırat Kalkanı Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Tarık Koçoğlu'nun naaşı, memleketi Kayseri'de toprağa verildi - Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki de katıldı

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Tarık Koçoğlu (30), memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Koçoğlu için Kalem Kırdı Camisi'nde düzenlenen törene ailesi, yakınları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören sırasında, şehidin annesi Maksude Koçoğlu, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak, "Aslanım, hiç ağlamayacağım annem. Hakkını helal et anneciğim. Peygamber efendimize gönderiyorum seni hiç korkma. Baban da seni orada karşılayacak, hiç merak etme. Sen beni hiç üzmedin Allah da seni üzmeyecek inşallah" diyerek ağıt yaktı. Babaanne Şehnaz Koçoğlu da "Babana da doyamadım, sana da doyamadım yavrum" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi. Bakan Özhaseki de Maksude ve Şehnaz Koçoğlu ile şehidin yakınlarına başsağlığı diledi. Burada ikindi vakti İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konulan Şehit Koçoğlu'nun naaşı, bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına nakledildi. Şehit cenazesi daha sonra Hisarcık Mezarlığı'nda defnedildi. Babasını 18 yıl önce kaybeden ve iki erkek kardeşi olan şehidin, bekar olduğu öğrenildi.
Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Tarık Koçoğlu'nun naaşı, memleketi Kayseri'de toprağa verildi - Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki de katıldı

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Tarık Koçoğlu (30), memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Koçoğlu için Kalem Kırdı Camisi'nde düzenlenen törene ailesi, yakınları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören sırasında, şehidin annesi Maksude Koçoğlu, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak, "Aslanım, hiç ağlamayacağım annem. Hakkını helal et anneciğim. Peygamber efendimize gönderiyorum seni hiç korkma. Baban da seni orada karşılayacak, hiç merak etme. Sen beni hiç üzmedin Allah da seni üzmeyecek inşallah" diyerek ağıt yaktı.

Babaanne Şehnaz Koçoğlu da "Babana da doyamadım, sana da doyamadım yavrum" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Bakan Özhaseki de Maksude ve Şehnaz Koçoğlu ile şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

Burada ikindi vakti İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konulan Şehit Koçoğlu'nun naaşı, bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına nakledildi. Şehit cenazesi daha sonra Hisarcık Mezarlığı'nda defnedildi.

Babasını 18 yıl önce kaybeden ve iki erkek kardeşi olan şehidin, bekar olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.