pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fırat Kalkanı Harekatı

18.01.2017 - 12:38, Güncelleme: 18.01.2017 - 12:38
 

Fırat Kalkanı Harekatı

Emekli Korgeneral Karakuş: - "Türk Silahlı Kuvvetleri, El Bab'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı önemli bir başarı sağladı. Kısa bir süre sonra El Bab'ta tamamen kontrolün sağlanacağına inanıyorum"

ANKARA (AA) - Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) El Bab'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı önemli bir başarı sağladığını belirterek, "Kısa bir süre sonra El Bab'ta tamamen kontrolün sağlanacağına inanıyorum." dedi.AA muhabirine konuşan Karakuş, terör örgütleri DEAŞ ve PKK/PYD ile mücadele için TSK’nın Suriye'nin kuzeyinde etkin ve kararlı bir şekilde operasyonlara devam ettiğini söyledi.Kısa bir süre sonra El Bab'ta tamamen kontrolün sağlanacağına inandığını vurgulayan Karakuş, sivillerin operasyonlarda zarar görmemesi için TSK'nın oldukça hassas davrandığının altını çizerek, şöyle devam etti: "TSK’nın El Bab'ta yaptığı hareket çok iyi gelişmektedir. Özellikle dikkat edilen husus şudur: En ufak şekilde sivil halka zarar verilmemesi için azami şekilde hedefler seçilmektedir. Bu hedeflere değişik şekillerde müdahale edilmekte ve sivil halka hiçbir şekilde zarar verilmemektedir. TSK, ÖSO ile birlikte sivil halka hiçbir şekilde zarar vermeden ilerlemektedir." El Bab'ta operasyonların bütün yoğunluğuyla devam ettiğini, önemli başarıların elde edildiğini vurgulayan Karakuş, "Kısa bir zaman sonra ben El Bab'ın düşeceğine inanıyorum." dedi.Karakuş, Fırat Kalkanı Harekatı'nın El Bab'tan sonra Münbiç ve Rakka'ya yöneleceğini söyledi.Emekli Korgeneral Karakuş, "ABD, PYD'yi kullanarak Irak ve Suriye'de bizi kuşatmaya çalıştı. Akdeniz ve Ege'de de Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'ni kullanarak bizi kuşatmaya çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu.
Emekli Korgeneral Karakuş: - "Türk Silahlı Kuvvetleri, El Bab'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı önemli bir başarı sağladı. Kısa bir süre sonra El Bab'ta tamamen kontrolün sağlanacağına inanıyorum"

ANKARA (AA) - Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) El Bab'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı önemli bir başarı sağladığını belirterek, "Kısa bir süre sonra El Bab'ta tamamen kontrolün sağlanacağına inanıyorum." dedi.

AA muhabirine konuşan Karakuş, terör örgütleri DEAŞ ve PKK/PYD ile mücadele için TSK’nın Suriye'nin kuzeyinde etkin ve kararlı bir şekilde operasyonlara devam ettiğini söyledi.

Kısa bir süre sonra El Bab'ta tamamen kontrolün sağlanacağına inandığını vurgulayan Karakuş, sivillerin operasyonlarda zarar görmemesi için TSK'nın oldukça hassas davrandığının altını çizerek, şöyle devam etti:

"TSK’nın El Bab'ta yaptığı hareket çok iyi gelişmektedir. Özellikle dikkat edilen husus şudur: En ufak şekilde sivil halka zarar verilmemesi için azami şekilde hedefler seçilmektedir. Bu hedeflere değişik şekillerde müdahale edilmekte ve sivil halka hiçbir şekilde zarar verilmemektedir. TSK, ÖSO ile birlikte sivil halka hiçbir şekilde zarar vermeden ilerlemektedir."

El Bab'ta operasyonların bütün yoğunluğuyla devam ettiğini, önemli başarıların elde edildiğini vurgulayan Karakuş, "Kısa bir zaman sonra ben El Bab'ın düşeceğine inanıyorum." dedi.

Karakuş, Fırat Kalkanı Harekatı'nın El Bab'tan sonra Münbiç ve Rakka'ya yöneleceğini söyledi.

Emekli Korgeneral Karakuş, "ABD, PYD'yi kullanarak Irak ve Suriye'de bizi kuşatmaya çalıştı. Akdeniz ve Ege'de de Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'ni kullanarak bizi kuşatmaya çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.