pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Tsk'daki Kripto Yapılanmasına Operasyon

04.05.2018 - 16:43, Güncelleme: 04.05.2018 - 16:43
 

Fetö'nün Tsk'daki Kripto Yapılanmasına Operasyon

Konya merkezli 34 ilde düzenlenen operasyonda 5 şüpheli daha gözaltına alındı- Gözaltına alınanların sayısı 45'e yükseldi

KONYA (AA) - Konya merkezli 34 ilde FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik operasyonda 5 şüpheli daha gözaltına alındı.Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma sürüyor.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 5 zanlı daha yakalandı. Böylece, gözaltına alınanların sayısı 45'e yükseldi.Adreslerinde bulunamayan 25 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, 34 ilde yürütülen soruşturma kapsamında dün, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları öne sürülen, TSK'ya yerleştirilen kripto örgüt üyeleri oldukları öne sürülen, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 70 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış, zanlılardan 40'ı gözaltına alınmıştı.
Konya merkezli 34 ilde düzenlenen operasyonda 5 şüpheli daha gözaltına alındı- Gözaltına alınanların sayısı 45'e yükseldi

KONYA (AA) - Konya merkezli 34 ilde FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik operasyonda 5 şüpheli daha gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 5 zanlı daha yakalandı. Böylece, gözaltına alınanların sayısı 45'e yükseldi.

Adreslerinde bulunamayan 25 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, 34 ilde yürütülen soruşturma kapsamında dün, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları öne sürülen, TSK'ya yerleştirilen kripto örgüt üyeleri oldukları öne sürülen, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 70 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış, zanlılardan 40'ı gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.