pendik escort bayan
ak

FETÖ’nün sözde ’büyük bölge sorumlusu’ AVM’de yakalandı

15.06.2018 - 14:53, Güncelleme: 15.06.2018 - 14:53
 

FETÖ’nün sözde ’büyük bölge sorumlusu’ AVM’de yakalandı

Sivas'ta 10 gün önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ) kadın öğrenci il yapılanmasına yönelik bir AVM'de gerçekleştirilen...

Sivas'ta 10 gün önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ) kadın öğrenci il yapılanmasına yönelik bir AVM'de gerçekleştirilen operasyonda, örgütün "Sivas büyük bölge sorumlusu" R.I.'nın yakalanma anının görüntüleri ortaya çıktı.Sivas'ta 10 gün önce FETÖ'nün Sivas kadın öğrenci yapılanmasına operasyon yapıldı. Örgütün Sivas büyük bölge sorumlusu R.I. isimli kadını teknik takibe alan polisler, şahsı operasyonla bir alışveriş merkezinde yakaladı. 40 hücre evinden sorumlu imamın yakalanma anları bir AVM'nin güvenlik kameralarına yansıdı. R.I.'nın 40 hücre evinden sorumlu olduğu ortaya çıktı.Zanlının ifadesiyle kız öğrencilere ait hücre evlerinden sorumlu olan ve bu evleri finanse eden kaçma hazırlığındaki 5 kişi yakalandı. Şüpheliler S.T.K, S.S, Y.D. ve H.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, N.K. ise serbest bırakıldı.Operasyonlarda tespit edilen 40 hücre evinde arama yapan polis, 49 bin 160 lira, 450 avro, 725 dolar, 7 cep telefonu, 2 flaş bellek, 1 tablet, 8 GSM hattı ve 1 hafıza kartı ele geçirdi. Şüphelilerin kız öğrencilere ait örgüt evlerinden sorumlu oldukları, bu evleri finanse ettikleri, haklarında adli işlem yapılan kişilere ve bu kişilerin yakınlarına para, gıda yardımı yaptıkları, adli kontrol kararı ile tutuksuz yargılananların da örgüt kapsamında güncel faaliyetlerine devam ettikleri, örgüt içi bağları devam ettirdikleri tespit edildi.
Sivas'ta 10 gün önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ) kadın öğrenci il yapılanmasına yönelik bir AVM'de gerçekleştirilen...
Sivas'ta 10 gün önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ) kadın öğrenci il yapılanmasına yönelik bir AVM'de gerçekleştirilen operasyonda, örgütün "Sivas büyük bölge sorumlusu" R.I.'nın yakalanma anının görüntüleri ortaya çıktı.

Sivas'ta 10 gün önce FETÖ'nün Sivas kadın öğrenci yapılanmasına operasyon yapıldı. Örgütün Sivas büyük bölge sorumlusu R.I. isimli kadını teknik takibe alan polisler, şahsı operasyonla bir alışveriş merkezinde yakaladı. 40 hücre evinden sorumlu imamın yakalanma anları bir AVM'nin güvenlik kameralarına yansıdı. R.I.'nın 40 hücre evinden sorumlu olduğu ortaya çıktı.

Zanlının ifadesiyle kız öğrencilere ait hücre evlerinden sorumlu olan ve bu evleri finanse eden kaçma hazırlığındaki 5 kişi yakalandı. Şüpheliler S.T.K, S.S, Y.D. ve H.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, N.K. ise serbest bırakıldı.

Operasyonlarda tespit edilen 40 hücre evinde arama yapan polis, 49 bin 160 lira, 450 avro, 725 dolar, 7 cep telefonu, 2 flaş bellek, 1 tablet, 8 GSM hattı ve 1 hafıza kartı ele geçirdi. Şüphelilerin kız öğrencilere ait örgüt evlerinden sorumlu oldukları, bu evleri finanse ettikleri, haklarında adli işlem yapılan kişilere ve bu kişilerin yakınlarına para, gıda yardımı yaptıkları, adli kontrol kararı ile tutuksuz yargılananların da örgüt kapsamında güncel faaliyetlerine devam ettikleri, örgüt içi bağları devam ettirdikleri tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.