pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

17.07.2016 - 15:03, Güncelleme: 17.07.2016 - 15:03
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Tepebaşı İlçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yaşanan darbe girişimiyle ilgili mesaj yayımladı. Ataç, ülkenin 15...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Tepebaşı İlçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yaşanan darbe girişimiyle ilgili mesaj yayımladı. Ataç, ülkenin 15 Temmuz akşamından bu yana olağanüstü bir süreçten geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti : "Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden bir grup darbecinin yönetime el koyduğunu açıklamasının ardından gelişen süreçte tüm siyasi partilerin kararlı duruşu ve yüce Türk Milleti'nin Cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkması, bu demokrasi dışı girişimin başarılı olmasına engel oldu. Bu süreçte birçok vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz hayatını kaybederken, tarihinde ilk defa Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin temsil merkezi, Mustafa Kemal Atatürk'ün gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bomba düştü. Darbelerin karanlık yüzünü defalarca görmüş Türk halkı, siyasi parti ve etnik köken gözetmeksizin bu saldırı karşısında dimdik durdu. Uluönder Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.' Şu iyi bilinmelidir ki Türk Milleti sivil ya da askeri hiç bir otoriter gücün kendi egemenliğini yok saymasına, laik ve demokratik yönetim şeklinin yok edilmesine izin vermeyecektir."Hiçbir gücün laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik, beraberlik ve barış içinde yaşama arzusuna bir kez daha el uzatamayacağına değinen Ataç, "Bu saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı yurttaşlarımıza ise acil şifalar dilerim." dedi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Tepebaşı İlçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yaşanan darbe girişimiyle ilgili mesaj yayımladı. Ataç, ülkenin 15...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkez Tepebaşı İlçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yaşanan darbe girişimiyle ilgili mesaj yayımladı.

Ataç, ülkenin 15 Temmuz akşamından bu yana olağanüstü bir süreçten geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti :

"Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden bir grup darbecinin yönetime el koyduğunu açıklamasının ardından gelişen süreçte tüm siyasi partilerin kararlı duruşu ve yüce Türk Milleti'nin Cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkması, bu demokrasi dışı girişimin başarılı olmasına engel oldu. Bu süreçte birçok vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz hayatını kaybederken, tarihinde ilk defa Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin temsil merkezi, Mustafa Kemal Atatürk'ün gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bomba düştü. Darbelerin karanlık yüzünü defalarca görmüş Türk halkı, siyasi parti ve etnik köken gözetmeksizin bu saldırı karşısında dimdik durdu. Uluönder Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.' Şu iyi bilinmelidir ki Türk Milleti sivil ya da askeri hiç bir otoriter gücün kendi egemenliğini yok saymasına, laik ve demokratik yönetim şeklinin yok edilmesine izin vermeyecektir."

Hiçbir gücün laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik, beraberlik ve barış içinde yaşama arzusuna bir kez daha el uzatamayacağına değinen Ataç, "Bu saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı yurttaşlarımıza ise acil şifalar dilerim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.