pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

17.07.2016 - 02:28, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:28
 

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Kıyak: - "Milletin imkanlarıyla milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyecekler"

KAYSERİ (AA) - Öz Ağaç İş sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, "Milletin imkanlarıyla milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyecekler." dedi. Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'ndaki protesto gösterilerine katılan Kıyak, burada yaptığı açıklamada, İstanbul ve Ankara'daki darbe girişiminin kesinlikle kabul edilemeyeceğini, bu hareketin karşısında olduklarını söyledi.Darbe girişiminin ülkenin birlik ve beraberliğini bozmayı amaçladığını vurgulayan Kıyak, şunları kaydetti: "Bu vatan kolay kazanılmadı. 3-5 çapulcuya da bırakılmayacaktır. Sendika olarak milli iradeye karşı çıkan her hareketin karşısında canımız pahasına da olsa duracağız. Milletçe vereceğimiz bir cevapla gereken cezayı alacaklardır. Milletin imkanlarıyla milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyeceklerdir. Yaptıkları işgali milletçe ortadan kaldıracağız, kaldırıyoruz. Gereken cevabı hayatımız pahasına da olsa veririz. Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür." Öte yandan Kıyak, katılımcılara kumanya dağıttı.
Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Kıyak: - "Milletin imkanlarıyla milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyecekler"

KAYSERİ (AA) - Öz Ağaç İş sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, "Milletin imkanlarıyla milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyecekler." dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'ndaki protesto gösterilerine katılan Kıyak, burada yaptığı açıklamada, İstanbul ve Ankara'daki darbe girişiminin kesinlikle kabul edilemeyeceğini, bu hareketin karşısında olduklarını söyledi.

Darbe girişiminin ülkenin birlik ve beraberliğini bozmayı amaçladığını vurgulayan Kıyak, şunları kaydetti:

"Bu vatan kolay kazanılmadı. 3-5 çapulcuya da bırakılmayacaktır. Sendika olarak milli iradeye karşı çıkan her hareketin karşısında canımız pahasına da olsa duracağız. Milletçe vereceğimiz bir cevapla gereken cezayı alacaklardır. Milletin imkanlarıyla milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyeceklerdir. Yaptıkları işgali milletçe ortadan kaldıracağız, kaldırıyoruz. Gereken cevabı hayatımız pahasına da olsa veririz. Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür."

Öte yandan Kıyak, katılımcılara kumanya dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.