pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

29.08.2016 - 19:08, Güncelleme: 29.08.2016 - 19:08
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Nevşehir'de örgütün "il ablası" ile 2 adliye personeli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgütün "il ablası" ile 2 adliye personeli tutuklandı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Ayşe Çakır ile adliye çalışanları Mehmet Çiftçi ve Hasan Demir gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen, kentte örgütle bağlantılı kadınlardan sorumlu olduğu öne sürülen Kur’an kursu öğreticisi Ayşe Çakır ile Nevşehir Adliyesinde zabıt katibi olarak çalışan Mehmet Çiftçi ve infaz koruma memuru Hasan Demir, Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.Zanlılar, Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Nevşehir'de örgütün "il ablası" ile 2 adliye personeli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgütün "il ablası" ile 2 adliye personeli tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Ayşe Çakır ile adliye çalışanları Mehmet Çiftçi ve Hasan Demir gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen, kentte örgütle bağlantılı kadınlardan sorumlu olduğu öne sürülen Kur’an kursu öğreticisi Ayşe Çakır ile Nevşehir Adliyesinde zabıt katibi olarak çalışan Mehmet Çiftçi ve infaz koruma memuru Hasan Demir, Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Zanlılar, Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.