pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

28.09.2016 - 15:13, Güncelleme: 28.09.2016 - 15:13
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Kayseri Şeker Fabrikası ve Boğazlıyan Entegre Tesisi'ne yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kayseri Şeker Fabrikası ve Boğazlıyan Entegre Tesisi'ne yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, "FETÖ/PDY adına himmet toplama, sistematik şekilde finans sağlama, örgütle bağı olanların terfi ettirilmesi, bağı olmayanların psikolojik baskı uygulanarak istifaya zorlanması veya iş akitlerinin feshedilmesi" iddialarına yönelik soruşturma başlatıldı.Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu suçlara karıştıkları öne sürülen ve haklarında yakalama kararı çıkartılan 19 kişiden 15'ini gözaltına aldı.Yozgat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.Adreslerinde bulunamayan 4 zanlının yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.
Kayseri Şeker Fabrikası ve Boğazlıyan Entegre Tesisi'ne yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kayseri Şeker Fabrikası ve Boğazlıyan Entegre Tesisi'ne yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, "FETÖ/PDY adına himmet toplama, sistematik şekilde finans sağlama, örgütle bağı olanların terfi ettirilmesi, bağı olmayanların psikolojik baskı uygulanarak istifaya zorlanması veya iş akitlerinin feshedilmesi" iddialarına yönelik soruşturma başlatıldı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu suçlara karıştıkları öne sürülen ve haklarında yakalama kararı çıkartılan 19 kişiden 15'ini gözaltına aldı.

Yozgat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 4 zanlının yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.