pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

FETÖ'nün darbe girişimi - Zara

16.07.2016 - 23:25, Güncelleme: 16.07.2016 - 23:25
 

FETÖ'nün darbe girişimi - Zara

Zara ilçesinde vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Zara Hükümet Meydanı önünde toplanan...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.Zara Hükümet Meydanı önünde toplanan vatandaşlara konuşan Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, “Ülkemiz güçlü bir yapıdadır. Darbelerin artık yapılamayacağı kadar güçlü bir devletimiz var. Çanakkale’yi geçen, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan milletimiz bu gibi teşebbüslerin de üstesinden gelmiştir.” dedi.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise demokrasinin kazandığını, milletin devletine ve iktidarına sahip çıktığını söyledi.Konuşmaların ardından eski Zara Müftüsü Rafet Bülbül’ün yaptığı dua sonrası yürüyüş düzenlendi. Reşitpaşa ve İsmetpaşa caddesi güzergahında gerçekleştirilen yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde son buldu.
Zara ilçesinde vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Zara Hükümet Meydanı önünde toplanan...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Zara Hükümet Meydanı önünde toplanan vatandaşlara konuşan Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, “Ülkemiz güçlü bir yapıdadır. Darbelerin artık yapılamayacağı kadar güçlü bir devletimiz var. Çanakkale’yi geçen, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan milletimiz bu gibi teşebbüslerin de üstesinden gelmiştir.” dedi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise demokrasinin kazandığını, milletin devletine ve iktidarına sahip çıktığını söyledi.

Konuşmaların ardından eski Zara Müftüsü Rafet Bülbül’ün yaptığı dua sonrası yürüyüş düzenlendi. Reşitpaşa ve İsmetpaşa caddesi güzergahında gerçekleştirilen yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.