pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

27.07.2016 - 12:43, Güncelleme: 27.07.2016 - 12:43
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Kayseri'de 38 emniyet mensubu gözaltına alındı- Zanlıların evlerinde 1 dolarlık banknotlar ele geçirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında haklarında yakalama ve gözaltı kararı verilen 45 emniyet mensubundan 38'i gözaltına alındı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, aralarında emekli 1. sınıf emniyet müdürleri ile 2, 3 ve 4. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 45 emniyet mensubu hakkında savcılık tarafından yakalama ve gözaltı kararı çıkarıldı. Zanlılardan 38'i polis ekiplerince gözaltına alınırken, 7'si adreslerinde bulunamadı. Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramada 1 dolarlık banknotlar ele geçirildi. Kayseri'de darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 231 polis açığa alınmıştı.
Kayseri'de 38 emniyet mensubu gözaltına alındı- Zanlıların evlerinde 1 dolarlık banknotlar ele geçirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında haklarında yakalama ve gözaltı kararı verilen 45 emniyet mensubundan 38'i gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, aralarında emekli 1. sınıf emniyet müdürleri ile 2, 3 ve 4. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 45 emniyet mensubu hakkında savcılık tarafından yakalama ve gözaltı kararı çıkarıldı.

Zanlılardan 38'i polis ekiplerince gözaltına alınırken, 7'si adreslerinde bulunamadı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramada 1 dolarlık banknotlar ele geçirildi.

Kayseri'de darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 231 polis açığa alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.