pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün "Astsubaylardan Sorumlu Mahrem İmamı"na Hapis Cezası

26.07.2018 - 15:53, Güncelleme: 26.07.2018 - 15:53
 

Fetö'nün "Astsubaylardan Sorumlu Mahrem İmamı"na Hapis Cezası

FETÖ'nün, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görev yapan "astsubaylardan sorumlu mahrem imamı"na, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılanan, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görev yapan "astsubaylardan sorumlu mahrem imam", 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, açıkta olan memur tutuklu sanık Harun Siler ve avukatı hazır bulundu. Duruşmada, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görevli bazı astsubaylardan sorumlu olan örgütün mahrem imamı B.İ, tanık olarak dinlendi. İtirafçı olan ve aynı örgüt kapsamında başka bir dosyadan yargılaması devam eden B.İ, sohbet verdiği astsubaylardan bazılarını daha sonra sanık Siler'e devrettiğini anlattı. Savcı mütalaasında, sanığın Türk Silahlı Kuvvetleri mahrem yapılanmasında yer aldığı, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görevli bazı astsubayların mahrem imamlığını yaptığı, "Yaşar" kod adını kullandığı, himmet topladığı, örgüt adına takip ettiği astsubaylardan çalıştıkları kurumalara ilişkin istihbari bilgi toplattığı, örgüt liderinin çağrısıyla Bank Asya'da bulunan hesabında yoğun miktarda mevduat artışına gittiğini belirterek, cezalandırılmasını talep etti.Hakkındaki iddiaları reddeden sanık Siler ise bugüne kadar hiçbir örgüt faaliyetine katılmadığını öne sürerek tahliye ve beraatini istedi.Mahkeme heyeti, sanık Siler'e, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası vererek tutukluluk durumunun devamına hükmetti.
FETÖ'nün, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görev yapan "astsubaylardan sorumlu mahrem imamı"na, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılanan, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görev yapan "astsubaylardan sorumlu mahrem imam", 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, açıkta olan memur tutuklu sanık Harun Siler ve avukatı hazır bulundu.

Duruşmada, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görevli bazı astsubaylardan sorumlu olan örgütün mahrem imamı B.İ, tanık olarak dinlendi.

İtirafçı olan ve aynı örgüt kapsamında başka bir dosyadan yargılaması devam eden B.İ, sohbet verdiği astsubaylardan bazılarını daha sonra sanık Siler'e devrettiğini anlattı.

Savcı mütalaasında, sanığın Türk Silahlı Kuvvetleri mahrem yapılanmasında yer aldığı, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında görevli bazı astsubayların mahrem imamlığını yaptığı, "Yaşar" kod adını kullandığı, himmet topladığı, örgüt adına takip ettiği astsubaylardan çalıştıkları kurumalara ilişkin istihbari bilgi toplattığı, örgüt liderinin çağrısıyla Bank Asya'da bulunan hesabında yoğun miktarda mevduat artışına gittiğini belirterek, cezalandırılmasını talep etti.

Hakkındaki iddiaları reddeden sanık Siler ise bugüne kadar hiçbir örgüt faaliyetine katılmadığını öne sürerek tahliye ve beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, sanık Siler'e, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası vererek tutukluluk durumunun devamına hükmetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.