pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Zanlıları Sandık Başında Yakalandı

25.06.2018 - 10:18, Güncelleme: 25.06.2018 - 10:18
 

Fetö Zanlıları Sandık Başında Yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan 2 kişi, oy kullanmak...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan 2 kişi, oy kullanmak için geldikleri okulda gözaltına alındı.Polis ekipleri, Kocaeli ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturma kapsamında "terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan açığa alınan havacı üsteğmen İsmail K. ile Bilkent Üniversitesi öğrencisi Harun G'yi oy kullanmak için geldikleri okulda yakaladı.Emniyete götürülen 2 şüphelinin sorgularının sürdüğü öğrenildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan 2 kişi, oy kullanmak...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan 2 kişi, oy kullanmak için geldikleri okulda gözaltına alındı.

Polis ekipleri, Kocaeli ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturma kapsamında "terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan açığa alınan havacı üsteğmen İsmail K. ile Bilkent Üniversitesi öğrencisi Harun G'yi oy kullanmak için geldikleri okulda yakaladı.

Emniyete götürülen 2 şüphelinin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.