pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde "Çocuk Sanat Festivali" Yapılacak

19.04.2018 - 12:08, Güncelleme: 19.04.2018 - 12:08
 

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde "Çocuk Sanat Festivali" Yapılacak

İSTANBUL (AA) - Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde 21-22 Nisan'da "Çocuk Sanat Festivali" düzenlenecek.Haliç'in kenarında kurulacak alanda Hacivat-Karagöz...

İSTANBUL (AA) - Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde 21-22 Nisan'da "Çocuk Sanat Festivali" düzenlenecek.Haliç'in kenarında kurulacak alanda Hacivat-Karagöz gösterisiyle kukla, illüzyon, jonglör ve akrobasi gösterisi yapılacak. Çeşitli yarışmaların da düzenleneceği etkinlikte, Maskot Mehter konseri çocuklar için sahne alacak.Festival kapsamında ayrıca taş boyama, çim adam yapımı, 3D animasyon gösterisi, yüz boyama, resim renklendirme, karikatür yapımı, gece lambası yapımı, takı tasarımı, cam üfleme, minyatür, ahşap kesimi, sepet örme, kaligrafi ve ebru yapımının da aralarında olduğu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.
İSTANBUL (AA) - Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde 21-22 Nisan'da "Çocuk Sanat Festivali" düzenlenecek.Haliç'in kenarında kurulacak alanda Hacivat-Karagöz...

İSTANBUL (AA) - Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde 21-22 Nisan'da "Çocuk Sanat Festivali" düzenlenecek.

Haliç'in kenarında kurulacak alanda Hacivat-Karagöz gösterisiyle kukla, illüzyon, jonglör ve akrobasi gösterisi yapılacak.

Çeşitli yarışmaların da düzenleneceği etkinlikte, Maskot Mehter konseri çocuklar için sahne alacak.

Festival kapsamında ayrıca taş boyama, çim adam yapımı, 3D animasyon gösterisi, yüz boyama, resim renklendirme, karikatür yapımı, gece lambası yapımı, takı tasarımı, cam üfleme, minyatür, ahşap kesimi, sepet örme, kaligrafi ve ebru yapımının da aralarında olduğu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.