pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Euro 2016 Başlıyor! İlk Maç Hangi Kanalda?

10.06.2016 - 02:50, Güncelleme: 10.06.2016 - 02:50
 

Euro 2016 Başlıyor! İlk Maç Hangi Kanalda?

Euro 2016 açılış maçında Fransa ile Romanya karşı karşıya geliyor.

Euro 2016 açılış maçında Fransa ile Romanya karşı karşıya geliyor.Euro 2016 açılış maçında Fransa ile Romanya karşı karşıya geliyor. 80 bin kişi kapasiteli Stad de France'da oynanacak açılış maçını Macar hakem Viktor Kassai yönetecek.Fransa Milli Takımı, ev sahibi olmanın avantajının yanında, şampiyonanın en güçlü kadrolarından birine sahip. Fransa'da Griezmann, Pogba, Payet ve Giroud en önemli yıldızlar olarak öne çıkıyor.Romanya ise güçlü defans hattı ile dikkat çekiyor. Elemelerde 10 maçta sadece 2 gol yediler. Romanya milli takımında Gençlerbirliği'nden Bogdan Stancu ile Osmanlıspor'dan Gabriel Torje de kadroda yer alan isimler.Karşılaşma saat 22: 00'de başlayacak. Fransa - Romanya maçını TRT 1 ve Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.Sondakika
Euro 2016 açılış maçında Fransa ile Romanya karşı karşıya geliyor.

Euro 2016 açılış maçında Fransa ile Romanya karşı karşıya geliyor.

Euro 2016 açılış maçında Fransa ile Romanya karşı karşıya geliyor. 80 bin kişi kapasiteli Stad de France'da oynanacak açılış maçını Macar hakem Viktor Kassai yönetecek.

Fransa Milli Takımı, ev sahibi olmanın avantajının yanında, şampiyonanın en güçlü kadrolarından birine sahip. Fransa'da Griezmann, Pogba, Payet ve Giroud en önemli yıldızlar olarak öne çıkıyor.

Romanya ise güçlü defans hattı ile dikkat çekiyor. Elemelerde 10 maçta sadece 2 gol yediler. Romanya milli takımında Gençlerbirliği'nden Bogdan Stancu ile Osmanlıspor'dan Gabriel Torje de kadroda yer alan isimler.

Karşılaşma saat 22: 00'de başlayacak. Fransa - Romanya maçını TRT 1 ve Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.

Sondakika

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.