pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Esogü'de Mezuniyet Coşkusu

18.07.2018 - 11:23, Güncelleme: 18.07.2018 - 11:23
 

Esogü'de Mezuniyet Coşkusu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar ve Eskişehir meslek yüksekokulları 2018 yılı mezunları, törenle diplomalarını aldı. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar ve Eskişehir meslek yüksekokulları 2018 yılı mezunları için ESOGÜ Stadyumu’nda tören düzenledi.Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak, törende yaptığı konuşmada, genç nüfusa sahip olan Türkiye'de, eğitim, öğretim ve araştırmaların kalitesinin artırılmasının, Türkiye’nin yükselişini sağlayacağını belirterek, "Güçlü Türkiye ve güçlü gelecek için yapmamız gereken, bilgiyle donanmış bireyler olarak çalışmaktır." ifadesini kullandı. Törende diplomalarını alan öğrenciler keplerin topluca havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı. Mezuniyet törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Vali Yardımcıları Ali Muhiddin Varol ve Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile eski ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin de katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar ve Eskişehir meslek yüksekokulları 2018 yılı mezunları, törenle diplomalarını aldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Mühendislik-Mimarlık, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Turizm ve Ziraat fakülteleri ile Sivrihisar ve Eskişehir meslek yüksekokulları 2018 yılı mezunları için ESOGÜ Stadyumu’nda tören düzenledi.

Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak, törende yaptığı konuşmada, genç nüfusa sahip olan Türkiye'de, eğitim, öğretim ve araştırmaların kalitesinin artırılmasının, Türkiye’nin yükselişini sağlayacağını belirterek, "Güçlü Türkiye ve güçlü gelecek için yapmamız gereken, bilgiyle donanmış bireyler olarak çalışmaktır." ifadesini kullandı.

Törende diplomalarını alan öğrenciler keplerin topluca havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

Mezuniyet törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Vali Yardımcıları Ali Muhiddin Varol ve Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile eski ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.