pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor Puana Hasret

27.01.2018 - 15:08, Güncelleme: 27.01.2018 - 15:08
 

Eskişehirspor Puana Hasret

- TFF 1. Lig'in 19. haftasında Elazığspor'a 1-0 mağlup olan siyah-kırmızılı takımın galibiyet ve puan hasreti 4 maça çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Elazığspor'a 1-0 mağlup olan Eskişehirspor, ligde yaptığı son 4 maçtan puan çıkaramadı.Ligin 15. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 7-0 mağlup eden Eskişehirspor, bu galibiyetin ardından oynadığı 4 maçta da rakiplerine üstünlük kuramadı. Siyah-kırmızılı takım, 16. haftada deplasmanda Boluspor'a 3-0 mağlup oldu. Bir sonraki hafta konuk ettiği Adanaspor'a 2-1 yenilen Eskişehirspor, sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapattı. Eskişehir temsilcisi, ikinci yarının ilk maçında sahasında İstanbulspor'a 2-1 yenildi. Ligin 19. haftasında deplasmanda Elazığspor ile yaptığı maçı da 1-0 kaybeden Eskişehirspor'un galibiyet ve puan hasreti 4 maça çıktı.Siyah-kırmızılı takım, 19 maç sonunda topladığı 18 puanla ligde 15. sırada bulunuyor.
- TFF 1. Lig'in 19. haftasında Elazığspor'a 1-0 mağlup olan siyah-kırmızılı takımın galibiyet ve puan hasreti 4 maça çıktı


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Elazığspor'a 1-0 mağlup olan Eskişehirspor, ligde yaptığı son 4 maçtan puan çıkaramadı.

Ligin 15. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 7-0 mağlup eden Eskişehirspor, bu galibiyetin ardından oynadığı 4 maçta da rakiplerine üstünlük kuramadı. Siyah-kırmızılı takım, 16. haftada deplasmanda Boluspor'a 3-0 mağlup oldu.

Bir sonraki hafta konuk ettiği Adanaspor'a 2-1 yenilen Eskişehirspor, sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapattı.

Eskişehir temsilcisi, ikinci yarının ilk maçında sahasında İstanbulspor'a 2-1 yenildi.

Ligin 19. haftasında deplasmanda Elazığspor ile yaptığı maçı da 1-0 kaybeden Eskişehirspor'un galibiyet ve puan hasreti 4 maça çıktı.

Siyah-kırmızılı takım, 19 maç sonunda topladığı 18 puanla ligde 15. sırada bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.