pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor Liderliğini Sürdürmek İstiyor

20.01.2017 - 11:53, Güncelleme: 20.01.2017 - 11:53
 

Eskişehirspor Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Basın sözcücü Zeydan:- "Balıkesirspor maçını kazanıp, liderliğimizi sürdüreceğiz"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un basın sözcüsü Rıza Zeydan, ligin 18. haftasında, yarın yapacakları Balıkesirspor maçını kazanıp, liderliklerini sürdüreceklerini söyledi.Zeydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısına 3-0'lık Altınorduspor maçı galibiyetiyle başladıklarını, bu moralle sezonu iyi bitirmek istediklerini belirtti.Yarın sahalarında Balıkesirspor'u ağırlayacaklarını anımsatan Zeydan, şöyle konuştu:"Altınorduspor maçında gösterdiğimiz performansın daha iyisini göstereceğiz. Balıkesirspor maçını kazanıp, liderliğimizi sürdüreceğiz. Büyük ve efsane taraftarımız bizi her zamanki gibi destekleyecektir. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarımız bizi asla yalnız bırakmasın. Onların verdiği güçle her geçen gün daha iyi olacağız. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Eskişehirspor, hak ettiği Süper Lig'deki yerini gelecek sezon alacaktır."
Basın sözcücü Zeydan:- "Balıkesirspor maçını kazanıp, liderliğimizi sürdüreceğiz"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un basın sözcüsü Rıza Zeydan, ligin 18. haftasında, yarın yapacakları Balıkesirspor maçını kazanıp, liderliklerini sürdüreceklerini söyledi.

Zeydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısına 3-0'lık Altınorduspor maçı galibiyetiyle başladıklarını, bu moralle sezonu iyi bitirmek istediklerini belirtti.

Yarın sahalarında Balıkesirspor'u ağırlayacaklarını anımsatan Zeydan, şöyle konuştu:

"Altınorduspor maçında gösterdiğimiz performansın daha iyisini göstereceğiz. Balıkesirspor maçını kazanıp, liderliğimizi sürdüreceğiz. Büyük ve efsane taraftarımız bizi her zamanki gibi destekleyecektir. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarımız bizi asla yalnız bırakmasın. Onların verdiği güçle her geçen gün daha iyi olacağız. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Eskişehirspor, hak ettiği Süper Lig'deki yerini gelecek sezon alacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.