pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

18.01.2018 - 14:43, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:43
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 2 kişi tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 2 zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 2 kişiyi yakaladı.Zanlılara ait ev ve eklentilerindeki aramalarda, 62,30 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), 5,45 gram esrar, 17,15 gram sentetik uyuşturucu, 195 uyuşturucu hap, döner bıçağı ve muştalı bıçak ile uyuşturucu satımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Zanlılardan uyuşturucu temin ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi de çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakıldı.
Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 2 kişi tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 2 kişiyi yakaladı.

Zanlılara ait ev ve eklentilerindeki aramalarda, 62,30 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), 5,45 gram esrar, 17,15 gram sentetik uyuşturucu, 195 uyuşturucu hap, döner bıçağı ve muştalı bıçak ile uyuşturucu satımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlılardan uyuşturucu temin ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi de çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.