pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

23.08.2017 - 16:03, Güncelleme: 23.08.2017 - 16:03
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyeti Müdürlüğü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyeti Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi'nde düzenlediği operasyonda yakaladığı A.Ö'nün (24) üzerinde ve ikametinde yaptığı aramada bonzai maddesi ele geçirdi. İkamette yapılan arama sırasında yakalanan A.U. (52) ile 18 yaşından küçük A.Y. ve Y.Y. hakkında "uyuşturucu madde ticaret yapmak" suçlamasıyla işlem başlatıldı.Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyeti Müdürlüğü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyeti Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi'nde düzenlediği operasyonda yakaladığı A.Ö'nün (24) üzerinde ve ikametinde yaptığı aramada bonzai maddesi ele geçirdi.

İkamette yapılan arama sırasında yakalanan A.U. (52) ile 18 yaşından küçük A.Y. ve Y.Y. hakkında "uyuşturucu madde ticaret yapmak" suçlamasıyla işlem başlatıldı.

Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.