pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Telefonda Dolandırıcılık

20.09.2017 - 20:58, Güncelleme: 20.09.2017 - 20:58
 

Eskişehir'de Telefonda Dolandırıcılık

Telefonda kendisini komiser olarak tanıtan zanlı, 62 yaşındaki kişiyi dolandırarak 45 bin lirasını aldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kendisini telefonda komiser olarak tanıtan zanlı, dolandırdığı kişinin 45 bin lirasını aldı. Alınan bilgiye göre, Mamure Mahallesi Eracar Sokağı'ndaki bir evde yaşayan K.B'yi (62) telefonla arayan zanlı kendisini komiser olarak tanıttı.Zanlı, kimliklerinin hırsızlık ve terör olaylarında kullanıldığını öne sürerek K.B'nin parasının üzerinden parmak izi alınacağını söyledi. Ayrıca zanlı, K.B'den parayı eve gelecek polise vermesini istedi.Bunun üzerine K.B, 45 bin lirayı, eve gelen ve kendisini polis olarak tanıtan zanlıya verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan K.B. polise başvurdu.
Telefonda kendisini komiser olarak tanıtan zanlı, 62 yaşındaki kişiyi dolandırarak 45 bin lirasını aldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kendisini telefonda komiser olarak tanıtan zanlı, dolandırdığı kişinin 45 bin lirasını aldı.

Alınan bilgiye göre, Mamure Mahallesi Eracar Sokağı'ndaki bir evde yaşayan K.B'yi (62) telefonla arayan zanlı kendisini komiser olarak tanıttı.

Zanlı, kimliklerinin hırsızlık ve terör olaylarında kullanıldığını öne sürerek K.B'nin parasının üzerinden parmak izi alınacağını söyledi. Ayrıca zanlı, K.B'den parayı eve gelecek polise vermesini istedi.

Bunun üzerine K.B, 45 bin lirayı, eve gelen ve kendisini polis olarak tanıtan zanlıya verdi.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan K.B. polise başvurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.