pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Silahlı Saldırı

24.04.2018 - 19:58, Güncelleme: 24.04.2018 - 19:58
 

Eskişehir'de Silahlı Saldırı

Cezaevi çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan kişi, tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tahliye edildiği cezaevi önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, "silahlı tehdit ve yaralama" suçundan Eskişehir Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan ve bugün tahliyesine karar verilen Berkay Eroğlu, cezaevi önünde henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.Bacağından yaralanan Eroğlu, 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
Cezaevi çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan kişi, tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tahliye edildiği cezaevi önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, "silahlı tehdit ve yaralama" suçundan Eskişehir Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan ve bugün tahliyesine karar verilen Berkay Eroğlu, cezaevi önünde henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Bacağından yaralanan Eroğlu, 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.