pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de "Kara Para Aklama" Operasyonu

22.02.2019 - 14:18, Güncelleme: 22.02.2019 - 14:18
 

Eskişehir'de "Kara Para Aklama" Operasyonu

Polisin düzenlediği operasyonda "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçunu işledikleri öne sürülen 22 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen "kara para aklama" operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kentte bazı suçlara karıştıkları ve bu şekilde gelir elde ettikleri öne sürülen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.Ekipler, kent merkezinde belirlenen 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçunu işledikleri iddia edilen 22 zanlı yakalandı.Şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda 4 tabanca, 66 mermi, 3 el telsizi, çeşitli kumar malzemeleri ile çok sayıda belge ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
Polisin düzenlediği operasyonda "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçunu işledikleri öne sürülen 22 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen "kara para aklama" operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kentte bazı suçlara karıştıkları ve bu şekilde gelir elde ettikleri öne sürülen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, kent merkezinde belirlenen 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçunu işledikleri iddia edilen 22 zanlı yakalandı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda 4 tabanca, 66 mermi, 3 el telsizi, çeşitli kumar malzemeleri ile çok sayıda belge ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.